در حال بارگذاری ...
یکشنبه 24 آذر 1398
  • برگزاری دوره های مهارتی-کاربردی در تابستان 98 جهت تقویت بنیه علمی و مهارتی دانشجویان با اعطای مدرک رسمی از وزارت علوم

میکروتیک-برنامه نویسی-sql-vba-power query- هوشمند سازی -برنامه نویسی آردینو-سی شارب پیشرفته-آندروید-جاوا-رباتیک-برنامه نویسی کودکان-icdl

مرکز آموزشهای آزاد و خاص آموزشکده فنی و حرفه ای میناب

یکی از وظایف مهم دانشگاهها، توانمند سازی اقشار مختلف جامعه بویژه فارغ‌التحصیلان مراکز آموزش عالی در زمینه افزایش توانائیهای تخصصی-کاربردی رشته تحصیلی و همچنین رفع نیازها و پاسخگوی درخواست‌های سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور جهت ارائه آموزش های حرفه ای کاربردی به آنان است. لذا با عنایت به محدودیت ظرفیتهای موجود در سیستم رسمی آموزشی، ایجاد و توسعه و تنوع جریانهای متنوع آموزش های عمومی و تخصصی به صورت غیر رسمی در دانشگاه امری ضروری است که این مهم در قالب «آموزش های آزاد» صورت می پذیرد.
    «
    آموزش های آزاد» با هدف ارتقاء سطح علمی و توان تخصصی منابع انسانی کشور انجام می شود. چنین آموزش هایی با تکیه بر اساتید، مشاوران ونیروهای مجرب و همچنین امکانات و تجهیزات آموزشی مناسب و با در نظر گرفتن نیازهای واقعی صنعت کشور، برای ارائه آموزش های تخصصی و حرفه ای و رفع نیاز تخصصی دانش آموختگان دانشگاه ها، کارشناسان، متخصصین و مدیران سازمان ها و صنایع کشور بنا نهاده می گردد.
    مهم ترین دوره های «آموزش آزاد» در دانشکده فنی و حرفه ای میناب شامل موارد زیر است :
     +بازآموزی و آموزش تکمیلی برای دانش آموختگان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی
     +  آموزش مورد نیاز و علاقه جامعه
     +  آموزش تخصصی کاربردی مورد نیاز بازار کار و صنعت
     +  آموزش ضمن خدمت کارکنان سازمانهای دولتی و غیردولتی
     +  آموزش دوره های تخصصی و تطبیقی با کارکردهای حرفه ای
     +  ارائه دوره های آموزشی کوتاه مدت

اجرای آموزش های آزاد در دانشکده فنی صورت می پذیرد و «دفتر آموزش های آزاد دانشکده» در راستای تحقق اهداف فوق در قالب ضوابط و آیین‌نامه مربوطه مسئولیت نظارت بر این دوره ها را دارد که این مهم از طریق صدور مجوز لازم جهت برگزاری این دوره‌ها قبل از آغاز و سپس نظارت بر حسن اجرای آنها انجام می دهد.

آموزش های کوتاه مدت:

بخشی از آموزش های تخصصی آزاد است که به صورت دوره های آموزشی کوتاه مدت شامل دو گروه: الف) دوره های آموزشی ضمن خدمت و ب) سمینارهای آموزشی برگزار می شود و به دو صورت اجرای دوره های آموزشی در درون آموزشکده و اجرای دوره های فوق در سازمان های سفارش دهنده، برنامه ریزی شده است.

دوره های آموزشی ضمن خدمت:

بخشی از آموزش های کوتاه مدت است که به صورت دوره های آموزشی ضمن خدمت یک روزه (۸ ساعت)، دو روزه (۱۶ ساعت) و سه روزه (۲۴ ساعت) به شکل های نیم روز و یا روز کامل برگزار می شود و فراگیران پس از اتمام دوره و موفقیت در آزمون های مربوط، می توانند با پرداخت هزینه های پیش بینی شده، گواهینامه پایان دوره دریافت نمایند.

سمینارهای آموزشی:

بخشی از آموزش های کوتاه مدت است که به صورت سمینارهای آموزشی یک روزه (۸ ساعت)، دو روزه (۱۶ ساعت) و سه روزه (۲۴ ساعت) بر اساس نیاز مخاطبان و همچنین با هدف ارتقای سطح علمی، فرهنگی و مهارتی جامعه هدف، توسط دانشگاه فنی و حرفه ای، برنامه ریزی و اجرا می شود.

آموزش های بلندمدت

بخشی از آموزش های تخصصی آزاد است که به صورت دوره های آموزشی بلندمدت و در قالب ترم های پیوسته و متوالی، عمدتاً به شکل دوره های ترمیک و مهارت آموزی و بر اساس نیاز مخاطبان و جامعه هدف برگزار می شود. فراگیران پس از اتمام این دوره ها و موفقیت در آزمون های مربوط، می توانند گواهینامه پایان دوره دریافت نمایند